Tunnbrödsbakning+ massa snö!

Gissa om vi fått mycket snö, på bara ett par dagar har vi mest en halvmeter snart. Skönt att Anders har en Huddig så vi slipper skotta för hand mer än runt bron. Snöslungan sålde vi i höstas.

Idag har jag jobbat så det har inte blivit mycket till julstök. En lång promenad i snöröken när vi kom hem, sen gjorde jag en liten snölykta och Anders målade skopan på traktorn. Värmde på lite soppa och nu ska vi dricka glögg framför tv:n..

Förra helgen gjorde vi massa tunnbröd, vi gjorde över hundra kakor tror jag. Så mysigt det var. Allid har man fått nöja sig med att se på när de bakar men i år fick vi vara med! Lite svarta och ojämna i kanterna blev de men vad gör det!

Julklapparna är snart klar, måste in en sväng till i veckan och göra det sista. Då ska jag också hitta något fint att ha på mig på julafton.

Ska försöka baka något mer i helgen, de hade slut på Kesella på affären så några lussebullar blir det inte i helgen:( Men kanske jag gör lite kolor eller bondkrus istället. Nu: Glögg framför tv:n!

Annonser

2 responses to “Tunnbrödsbakning+ massa snö!

  • Anna Bergander

    Vilka dolda talanger…eller rättare sagt inte visste jag att du kunde baka tunnbröd!! Nu är jag mäkta imponerad! Se till att lära min kära broder också :)) Kaffe och stut låter gott, kanske man svänger förbi och provar…har fiket öppnat ännu? /Anna

  • emilies1

    Det är mycket du inte vet om mig Anna!:)
    Fiket är öppet och nu också med nybakta lussebullar, kom och fika!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: