JULKÄNSLA

Nu är äntligen den efterlängtade julen här.

I går var det julfest på jobbet med julbord och massa gott. Första julbordet för i år. Julkänsla!

Idag var vi och några till på julmarknad i stan, det var så mysigt. All julkänsla infann sig, men avsaknaden av snön förstörde stämningen lite. Det kändes lite märkligt att gå på julmarknad i nollgrader och snöfritt. Men faktiskt, några snöflingor föll när vi gick runt och tittade på alla stickade prylar och åt laxstut! Holger följde såklart med och gick runt med oss och lät sig hälsas på av alla glada människor som tyckte han var så söt i sitt vintertäcke.

Det slutade inte att snöa och nu ligger återigen ett vitt täcke över marken och Anders har redan ”skottat” det som skotta gick med traktorn:) Hoppas snön denna gång är här för att stanna.

Vi har nyss precis haft besök av några vänner och mumsat på julgott och tittat på filmen Twilight. Ännu mer julstämning. Utom filmen då. Förresten, kikade på årets julkalender häromdagen. Faktiskt verkar den rätt mysig för en gångs skull. Men det finns ingen kalender som slår Trolltider och Sunes jul!

I morgon ska jag, syrran, mamma och mormor bara tunnbröd! Julkänsla för hela slanten det också! Ska försöka hinna med att baka lite också i helgen. Lingonkakor kanske?

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: