Sista svängen ute för denna säsong

Detta är nog sista utebilden för den här säsongen av katterna, nu börjar det bli lite för kallt för dem. Igår föll den första ”riktiga” också! Så vi får hitta på spännande aktiviteter inomhus istället.

Idag har vi t.ex städat huset, Kiona har hjälpt till att lägga tillbaka alla saker jag lägger undan, eller att trula in mattorna i hörnen, som jag så omsorgsfullt lagt ut. Hon tycker definitivt att de gör mer nytta i hörnen, det är ju så mycket roligare om de ligger där! Vi har också byggt kojor, av kartonger och mattor, tänk så lättroade de är:) Att jaga bland smutstvätten har vi också gjort, att liksom blanda ihop alla färger som mamma har lagt i fina sorterade högar- det är det roligaste som finns, tycker Kiona! Eller varför inte göra ett antal ärovarv i den fint bäddade sängen som liksom the final touch. Sen lägger vi oss raklång, precis mitt i hallen där mamma springer som mest!

Den här bilden på Kiona är tagen ute på hygget hos oss, vi skippade kopplet iom att vi var i skogen och Kiona ändå alltid sitter på samma ställe hela tiden och spanar. Just här sitter hon, herre på täppan, på en stor stubbe. Man ser hennes lockar så bra, därför är detta en av mina favoritbilder på henne. Eftersom hon är så mörk blir de bästa bilderna på henne utomhus, då sitter hon dessutom still. Inomhus lyckas jag bara med dena typ av bilder på henne…hopplösa stumpan.

                           Eller varför inte, haha, se fullkomligt galen ut?

                            Fast det går att ta fina bilder på henne också!

                                                              Hjärtat.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: