Holger 20 veckor

Tolv veckor sedan Holger flyttade in till oss, tiden går så snabbt. Snart står vi där med en bråkig ettåring, frustrerade och kliar oss i huvudet..!

Nu har han tappat några fler tänder, kindtänder än så länge. Längtar tills hörntänderna lossnar:)

På torsdag börjar vi på valpkurs hos Anja Wernersson! Hon har gått kurser med Eva Bodfält (!!!) så hon lär vara hur duktig som helst! Vi är sammanlagt sju stycken i gruppen och fler än så hoppas jag inte att det blir. Det negativa är att kurserna börjar kl 17.00 vilket verkligen är i tidgaste laget för mig som slutar 16.15 och har en bit att åka. Men ska försöka sluta lite tidigare istället. Syrran ska också gå samma kurs med sin Vera vilket är jätte roligt!

I fredags var jag ledig så jag passade på att ta katterna till veterinären för den årliga vaccineringen, hade tänkt ta med Holger in i väntrummet bara för att, men det blev lite för mycket så Holger fick följa med Anders på Jula under tiden. Vi tränade också lite mer miljöträningar på parkeringen på Lillänge.

Äntligen har vi kunnat lägga på mattorna i huset, han kissar inte inne längre alls och biter inte just på mattorna heller, min älskling!

Bevis; matta!


3 responses to “Holger 20 veckor

 • Minna

  Guuuud vad søt lilla Holger ær 🙂 Ælskar spaniels, har haft en cocker førr. Hittade din blogg på forumet:) Det e svårt de dæra med hur långt man skall gå. Men man kænner ju sin valp bæst så skit i alla tabeller o minut-rækning… D

 • Minna

  Tack detsamma! 😀 Nej, jag har inga andra vovvar, tror det ræcker med 1 😉 Så duktigt att han e 12 v och rumsren…

 • Sofie

  Å, han är så söt!

  Och vad himla kul att ni ska gå kurs!!:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: