Holger 10 veckor

Igår blev Holger 10 veckor och han börjar bli en stor pojke, han växer så det knakar! Håret växer och tempramentet blir mer moget och det går bättre att komminucera med honom:)

Härom veckan tog vi oss vår första dusch och det gick jätte bra, fick även lov att torka honom med hårtorken, vilket han inte heller hade något emot. Coolingen.

Vi har också tagit vår första sväng på stan, har börjat nere på storgatan och det gick bra, stod dock mest still och betraktade men ingen rädsla, blygsamhet eller upphetsning, passivitetsträningarna lönar sig.

Tränade också lite på Lillänge i ”slussarna” in i butikerna och utanför, gick också en sväng in på djuraffären och kikade runt.

Inkallningen går bra och nu har vi börjat med störningar, det går också bra hittills, det enda som ännu inte riktigt sitter är när han står på bron och vill in, då går det inte att locka honom därifrån, vi fortsätter jobba på det.

Vi har varit på mitt jobb och hälsat på alla kollegorna, gått prommenader i stugun och Holger har också åkt höglyftare med Anders, ännu bara för träningens skull, 30 minuter ungefär, efter att ha undersökt hytten satt han still på sin plats som vi anordnat och satt lugnt och fint bredvid när Anders körde:)

Vi har också börjat med små korta ensamhetsövningar, från början började jag med att bara gå ner en våning så han väljer sig vid att jag inte är i samma rum eller plan jämt och hela tiden ser jag till att inte misslyckas, (!!!) det ska gå bra vid VARJE lämnande. Har grejat på lite så och nu kan vi gå ut med soporna eller skotta gården då han är själv inne utan problem, har hittills bara gjort de längre övningarna när han sover och hela tiden kikat in och sett efter så det går bra.

Han kan sitta i bilen själv en stund också, har också  där bara tränat kortare övningar, men fem minuter klarar han utan problem. Har sett till så han har en liten leksak samt är trött vid träningstillfället.

Har också börjat med ”kloss övningar” för att få rätt på bakdelen, går fin, han hajar snabbt!

Mammig och pappig som vi är så blev vi helt till oss första gången vi såg Holger ”hässja” :)!! Han var så himla söt när instinkten sa vad han skulle göra då det blev varmt men han själv inte alls förstod varför tungan skulle ut och han blev nästan irriterad på tungan hahah underbara älskade sötnosen!

Han sover fortfarande i princip hela natten, vissa nätter kan han vakna och behöva gå ut. Inatt kissade han dock i sin hage, dumma oss som inte vaknar när han säger till:( Men sånt som händer!

Annars fortsätter vi med att leka mycket tillsammans och träna kontakten och mycket myyyyyss!!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: