Nu är Holger här!

Äntligen är han här, Holger.

Aldrig trodde jag att dagen skulle komma då vi fick hämta honom. Men det gjorde den tillslut.

Nu har han bott hos oss i fem dagar, tiden går så fort och redan syns det att han vuxit sedan han kom. Hans päls är mycket längre t.ex.

Första dagen var det lite gnäll om vi lämnade honom ensammen eller om han inte fick uppmärksamhet hela tiden. Han sov mycket också, det var nog enormt mycket intryck för honom så det behövdes inte mycket innan han slockande.

Vi kunde inte vänta med att visa upp honom så Frida och Simon kom redan samma kväll och hälsade på honom. Holger var ju inte det minsta nervös och kom snabbt tillrätta i sitt nya hem att vi ansåg att vi kunde ta emot dem så snabbt.

Han sov hela natten och har gjort hittills varje natt. Det är ju helt otroligt känns det som! Inte en endaste gång har vi varit tvugna att kliva upp eller har han kissat eller bajsat. Är det för att det är mökt kanske?

Inte eller ljud ger han ifrån sig heller under natten utan sover lugnt och tyst. När Anders har åkt på jobbet har han vaknat till och sprungit runt lite i sin lilla komposthage som vi har honom i, den står bredvid sängen. Men så snart Anders åkt och jag lagt ner min arm till honom så somnar han snabbt om.

Halv åtta ringer min klocka och då är det ofta bråttom ut och kissa och bajsa direkt- om vi har tur;)

Han har blivit väldigt duktig på att göra ifrån sig ute, såklart händer det fortfarande olyckor inne men det kan han inte hjälpa, måste man så måste man och då får husse och matte skylla sig själva att de inte tar ut mig!

Ett tag var verandan favoritplatsen att kissa på, men det satte vi stopp för. Så vi har lagt ut lite korvar och skrapat ihop lite gul snö och lagt utanför verandan och nu gör han faktiskt hellre ifrån sig där. Hehe mysigt det lät. Numera får man ses sig för vart man går på vår annars pedant skötta gård:P

Holger har ju fyra syskon också, en av dem ska flytta till Värmland (hon som också är b/t) de andra syskonen har jag inte alls lika stor koll på, det vore så kul att ha kontakt med deras nya ägare, speciellt om de bor i Östersunds området, hör av er om ni ser detta!

Nej nu ska vi ut och kissa!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: